Background

Torchlight 3 krijgt release in het najaar

Torchlight 3

Perfect World Entertainment en Echtra Games hebben Torchlight 3 aangekondigd.

Torchlight 3 is een vlotte dungeon crawler voor casual en core ARPG fans. Die word dit najaar officieel uitgegeven op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Degenen die de Nintendo Switch versie kopen, krijgen ook een exclusief Red Fairy huisdier.

De volledige release van Torchlight 3 zal alle kenmerkende gameplay mechanica van Torchlight bevatten. Inclusief bevredigende hack- en slash-gevechten, epische loot drops en het geliefde huisdierensysteem dat de harten van ARPG fans veroverde. Dit grootse avontuur zal ook nieuwe functies introduceren, waaronder drie epische acts, volledig aanpasbare forten, unieke Relic subklassen en een uitdagende nieuwe game ervaring die ervoor zorgt dat spelers blijven terugkomen nadat de campagne is voltooid.

The story continues

In Torchlight 3 is het een eeuw geleden sinds de gebeurtenissen van Torchlight 2. Waar de grote helden van weleer The Dark Alchemist versloegen en het hart van de Netherlord in de Clockwork Core verzegelden. De helden brachten vrede in de wereld van Novastraia, maar nu staat het Ember Empire op het punt van instorten omdat het wordt bedreigd door een invasie tegen de Netherim en zijn bondgenoten. Om Novastraia te redden, zullen Torchlight spelers hun verstand moeten verzamelen en de grens moeten trotseren op zoek naar roem, glorie en nieuwe avonturen om de legendes te worden die de wereld nodig heeft.

Bezoek ook de officiële Torchlight 3 website.

Of voor meer game reviews en nieuws kijk verder op onze website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation