25 mei 2024

Hitman 3 gaat Knives Out in nieuwe trailer

hitman 3 thornbridge manor

Hitman 3 word de eerste Hitman die volledig in VR te beleven is. De vorige games werkte met verschillende locaties en daar kreeg je dan je missie. Dat is niet veranderd en Engeland staat nu ook op het lijstje!

Hitman 3 zal namelijk naar Thornbridge gaan voor de zogenoemde ‘Thornbridge Mystery‘. Dit lijkt op een gevalletje Cluedo of Knives Out, waar je een mysterieuze “zelfmoord” zal gaan oplossen. Dit lijkt ook meteen een toffe verandering op zowel de setting als gameplay die wij van Hitman games gewend zijn. Dit zal de tweede missie voor dit deel gaan zijn, waar Agent naar Thornbridge Manor zal reizen.

HITMAN 3’s second mission location takes you to a historical part of England known for its grassy meadows, rocky hilltops, winding rivers and dense wetlands. Dartmoor also has a reputation for myths, legends and mysteries – and Thornbridge Manor lives up to that!

The Thornbridge Mystery trailer focuses on just one of the Mission Stories available to players in Dartmoor. Besides playing detective and piecing the mystery together, you’ll have full freedom to explore and create your own plans. Today, we’re focusing on the ‘murder mystery’ element of the mission because it’s unique and something we’ve always thought about doing ‘one day’. 

We’ve even talked about HITMAN games as a ‘reverse murder mystery’ in the past. Typically, a murder mystery tasks you with figuring out how someone has died, whereas in Hitman, you need to figure out how to kill someone. In HITMAN 3’s Dartmoor location, those worlds collide as you can take on the role of detective to solve a murder and eliminate your target. Two birds, one disguise. – IO Interactive

Hitman 3 verschijnt in januari 2021. Ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook, waar je kan liken voor alle gaming en media gerelateerde nieuwtjes!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →