Background

Fortnite seizoen 4 Battle Pass brengt Marvel helden

fortnite heroes

Fortnite heeft Chapter 2 Season 4: Nexus War voor vandaag op de planning staan. Eerder had de game al een evenement met welbekende schurk Thanos. Nu lijkt de Battle Pass in het thema te staan van Marvel’s grootste helden!

De nieuwe Fortnite Battle Pass trailer laat een boel helden zien, zowel uit het helden universum als uit de X-Men reeks. Zo zien we een jonge volbloedige Wolverine en Storm. Maar, we zien ook She-Hulk, Iron Man, Thor, Groot en meer! Bekijk de trailer hier beneden.

Wolverine lijkt echter pas later in het seizoen speelbaar te zijn. Buiten dat zien we in de launch trailer de ‘big bad’ voor het seizoen. Hier zullen verschillende evenementen voor gaan komen. Verder is er nog niet veel bekend over het seizoen. Wel is bekend dat spelers op MacOS en iOS weer Fortnite kunnen spelen, maar later dan de 13.40 update nog niet kunnen spelen. Dit is de eerste maatregel van de strijd tussen de twee giganten geweest, beslist door de rechter. Die strijd is in ieder geval nog niet over, maar de Nexus War begint pas net, dus zet je schrap voor een nieuw seizoen!

Kijk jij uit naar Fortnite: Nexus War? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en op Facebook! De oorlog tussen Apple en Epic is nog steeds episch bezig, zodra hier meer concrete maatregelen uit gaan komen, kan je dat bij ons lezen! Psst.. Trouwens, heb je de PS Plus games voor volgende maand al gezien?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation