Background

Resident Evil ook naar Netflix

Resident Evil Netflix

The Witcher heeft enorm goed geboerd en Netflix denkt dat er wel een schepje bij mag. Gaming franchises doen het bijzonder goed op de streaming dienst. Resident Evil krijgt daarom ook zijn eigen Netflix show.

We weten allemaal wel dat The Witcher dit jaar opeens weer helemaal populair werd met de release van de Netflix serie. Er komt een deel twee, dat is zeker, maar ondertussen speelt er meer. The Witcher was niet de eerste serie of film op Netflix die veel leent uit de boekenreeks of gameserie, maar ook niet de laatste. We zagen Castlevania al en binnenkort verschijnt er ook een anime serie van Dragon’s Dogma. Ook de recente documentaire ‘High Score’ boekt goede resultaten. De kort maar krachtige mini serie kijkt enorm plezierig weg.

En dan nu: Resident Evil. Het betreft een live-action serie, dus geen anime zoals Castlevania en Dragon’s Crown. Maar meer in de stijl van The Witcher. Het verhaal gaat zich focussen op de Whesker kids en de plaats New Raccoon City. Raccoon City kennen we allemaal wel, maar New Raccoon City? We zullen het zien. In de huidige reeks staat New Raccoon City bekend als de stad die werd opgebouwd vanuit de ruïnes van Raccoon City. Dit speelt zich af in een alternatieve tijdlijn van Resident Evil.

Wanneer de survival horror franchise van Capcom verschijnt op Netflix is nog niet duidelijk. Er zijn verder ook nog geen beelden of andere details bekend, behalve: Het komt er aan. Kijk jij er al naar uit? Welke game zie jij graag terug op Netflix?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation