Background

Destiny 2 Stasis subclasses krijgen gedetailleerde introductie

Destiny 2 Beyond Light keyart

Destiny 2 gaat een nieuwe elemental power toevoegen in de expansion Beyond Light genaamd Stasis. Tijdens Gamescom Opening Night Live kregen we de eerste beelden te zijn van de nieuwe subclasses in actie. Om ons meer informatie te geven over de subclasses gaat Bungie gedetailleerde blogs uitbrengen. En de blog van de Warlock subclass Shadebinder staat al online.

Destiny 2 werkt op dit moment naar de volgende grote expansion toe. De Darkness krijgt steeds meer macht op de bestaande planeten in het Destiny universum en het duurt niet lang meer voordat sommige planeten overgenomen worden. Er is echter hoop voor de Guardians. Door te communiceren met de Darkness gaan wij namelijk leren om hun krachten te gebruiken. In de game uit zich dit in een nieuwe elemental power genaamd Stasis. Elke class krijgt een nieuwe Stasis subclass. Tijdens Gamescom Opening Night Live hebben we de eerste beelden gezien van de nieuwe subclasses. Om ons nog meer informatie te verschaffen, schrijft Bungie blogs om de nieuwe Stasis subclasses uit te leggen.

Warlock: Shadebinder

Bungie gaat in meerdere blogposts de verschillende Stasis subclasses verder toelichten. De eerste blog is al verschenen, namelijk die van de Warlock class. De Warlock Stasis subclass heet Shadebinder. De bijbehorende super heet Winter’s Wrath en de Warlock summoned een Stasis staff om vijanden te bevriezen en breken. De ability van de super heet Shatter Shockwave en zal alle bevroren vijanden in één klap kapot maken. Naast Shatter Shockwave kan de Stasis staff ook frost bolts schieten die vijanden bevriezen als ze erdoor geraakt worden. De Stasis subclass gaat meer customization bieden dan de huidige subclasses van Destiny. Je kunt namelijk je granaat en class ability verder upgraden door middel van aspects en fragments. Deze items zullen verdere effecten toevoegen aan je abilities.

De blogpost over de Titan Stasis subclass Behemoth zal later vandaag verschijnen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation