Background

Rune Factory 5 krijgt eerste gameplay beelden

Rune Factory 5

Het is lang stil geweest rondom Rune Factory, maar eindelijk zien we de boerderij/actie RPG terug in de Nintendo Direct Mini Partner Showcase van 17 september. De franchise lijkt een grote stap te maken.

Rune Factory 5 lijkt een grote stap te zetten naar een meer moderne uitstraling. Het blijft allemaal wat beperkt en dat is simpelweg wat je inlevert op je gebruikelijke Japanse RPG’s. Toch ziet het er allemaal fleurig en kleurrijk uit. Een grote verandering ten op zichten van Rune Factory 4.

Je kruipt in de huid van een Peacekeeping ranger als man of vrouw. Je wordt wakker in een stad, maar bent al je geheugen kwijt. Je dagelijks leven bestaat doorgaans uit het verdedigen van de stad tegen monsters, maar vergeet zeker niet om de plantjes water te geven. Ga tussendoor even vissen, of ga op zoek naar romantiek. Rune Factory 5 voegt onder andere nieuwe elementen toe in combat waardoor je combo aanvallen kunt uitvoeren met bondgenoten.

Er is nog geen release datum bekend voor de fantasy ARPG, maar ergens in 2021 mogen Nintendo Switch spelers er mee aan de slag. Kijk jij er naar uit om hier mee aan de slag te gaan? Wat vind je van de moderne look van de game? Een goede vooruitgang, of ligt je voorkeur toch liever de chibi-stijl uit voorgaande delen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation