20 februari 2024

Genshin Impact maakt snelreizen makkelijker

genshin impact

Genshin Impact straalt nog steeds populariteit uit. Het is dat nieuwe kind op school dat direct goed in de groep valt. Patch 1.1 beloofd veel toe te voegen aan de game, waaronder nieuwe characters. Maar, er is meer!

De wereld van Genshin Impact kan vrij groot en intimiderend zijn. Spelers kunnen nu Teleport Waypoints en Statues of the Seven gebruiken om te snelreizen en snel overal te komen. Echter zijn sommige bosses en dailies nog vrij ver lopen van die waypoints. Er zal een item zijn die dit zal gaan veranderen. Hoe ze dit gaan doen is nog niet helemaal zeker. In leaks wordt gesproken over een teleport apparaat dat je voor zeven dagen neer kan zetten, die vervolgens verdwijnen zal.

“Traversing the game world is time-consuming, I want to be able to set my own teleport waypoints for areas that I frequently visit,” is wat de speler feedback is. “We have developed an item that provides this kind of function which will be available for free in a new system,” reageert MiHoYo. “Travelers can look out for this in Version 1.1!”

Wij vinden Genshin Impact een toffe game om gratis op te pikken! Lees waarom in onze review. De game is speelbaar op PS4, PC en Mobile. Patch 1.1 komt uit op 11 november, hierin kan je een boel nieuwe content beleven! Vind jij Genshin Impact tof?  Laat het ons weten op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →