23 april 2024

Spider-Man voortgang toch mee naar Playstation 5 versie

Spider-Man Remastered

Indien je nog niet bent begonnen met Spider-Man op de Playstation 4, of pas halverwege bent en je voortgang wilt oppakken met de PS5 remaster betekende dit slecht nieuws. Tot vandaag, want je voortgang gaat toch mee.

Oorspronkelijk maakte Sony en Insomniac bekend dat je opnieuw moest beginnen met Spider-Man Remastered op Playstation 5. Gisteren maakte Insomniac Games bekend via Twitter dat je toch wel je savegame kunt porteren naar de Playstation 5 remaster van de Spider-Man game uit 2018.

Het addertje onder het gras is dat je er wel een weekje op moet wachten ongeveer. De patch om dit mogelijk te maken is nog niet klaar voor de lancering voor ons op 19 november. De update mag je rond Thanksgiving verwachten, meldt Insomniac Games via Twitter. Dat is dus rond 26 november.

Dit goede nieuws roept ook een aantal vragen op van de fans. Hoe zit het dan met de trofeeën? Spider-Man Remastered bevat een nieuwe trofee-set en deze kan je ook helemaal voltooien met je Playstation 4 Save. Je hoeft dus niet opnieuw te beginnen om trofeeën te verdienen in de Playstation 5 remaster.

Het is nog onduidelijk of de trofee-set hetzelfde uitziet als op de Playstation 4. Het zou anders een makkelijke extra platinum zijn indien je Spider-Man op de Playstation 4 al helemaal hebt uitgespeeld.

Ga jij vanaf 19 november aan de slag met Spider-Man: Miles Morales op Playstation 5? Ga je ook de remaster van de 2018 game spelen op je nieuwe Playstation?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →