Background

The Nioh Collection aangekondigd voor Playstation 5

The Nioh Collection

Nioh fans kunnen vanaf februari 2021 aan de slag met Nioh op Playstation 5. The Nioh Collection bevat zowel Nioh als Nioh 2 inclusief alle DLC in een Playstation 5 remaster.

4k tot 120 FPS op Playstation 5 voor zowel de eerste als de tweede game. Op 5 februari 2021 is de Nioh franchise 4 jaar oud en dat wordt gevierd met vier releases tegelijkertijd!

  • Nioh 2 – The Complete Edition (PlayStation 4)
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)
  • Nioh Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)
  • The Nioh Collection (PlayStation 5)

Het beste nieuws is nog dat indien je al in het bezit bent van Nioh 2 je kosteloos mag upgraden naar de Playstation 5 versie. Je huidige game, inclusief mogelijke DLC die je hebt gekocht worden voorzien van een Playstation 5 upgrade. Je Playstation 4 savefiles kan je ook omzetten zodat je de actie direct kunt hervatten.

Indien je nog geen enkele game hebt gespeeld in de franchise is de The Nioh Collection natuurlijk de beste keuze. Deze bevat zowel de eerste als de tweede game, inclusief alle DLC voor beide titels. De laatste DLC voor Nioh 2 verschijnt op 17 december 2020.

Let er wel even op dat je wel een Playstation 5 Disc Edition nodig hebt indien je de fysieke Playstation 4 versie wilt upgraden. Je stopt de disc dan in de Playstation 5 console en selecteert de upgrade knop in je games bibliotheek. Indien je de digitale versie van de game hebt, doe je precies hetzelfde, maar hoef je uiteraard niet eerst de game disc in te voeren.

Heb jij je al gewaagd aan de ontzettend uitdagende combat in deze Japanse demonslayer titel? Wij waren zeer onder de indruk van de titels op Playstation 4. Lees hier onze meest recente review over Nioh 2.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation