Background

Nieuwe Fortnite chapter 2 season 5 trailers verschenen

fortnite chapter 2 season 5 mando

Fortnite gaat nog steeds hard en voegt, ondanks het middels langere bestaan, nog constant in een kort tijdsbestek veel nieuwe content toe. Nu is Zero Point de seizoensnaam voor Chapter 2, Season 5.

Het zogenoemde Zero Point ligt nu open en bloot, dit is direct de naam voor Chapter 2, Season 5. Je zal Agent Jones vanuit andere realiteiten gaan helpen. Zo komen meerdere bekendere personages aan bod, waaronder de Mandalorian. Deze zal samen met Baby Yoda gaan verschijnen. Ook zullen er meerdere nieuwe mechanics verschijnen, waaronder nieuwe weapons zoals de Dragon’s Breath shotgun. Mando zal zijn Amban sniper krijgen, evenals een verrekijker.

Het event dat alles ontketend heeft op 1 december om 22:00 plaatsgevonden. Dit was het Galactus evenement. Er waren 15 miljoen spelers aanwezig tijdens dit event. Dit liet ook vandaag het nieuwe Fortnite seizoen live gaan. Je kan dus nu spelen om weer nieuwe skins vrij te spelen in de Battle Pass.

Ga jij het nieuwe Fortnite Chapter 2 seizoen spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation