28 februari 2024

Nieuwe Fortnite chapter 2 season 5 trailers verschenen

fortnite chapter 2 season 5 mando

Fortnite gaat nog steeds hard en voegt, ondanks het middels langere bestaan, nog constant in een kort tijdsbestek veel nieuwe content toe. Nu is Zero Point de seizoensnaam voor Chapter 2, Season 5.

Het zogenoemde Zero Point ligt nu open en bloot, dit is direct de naam voor Chapter 2, Season 5. Je zal Agent Jones vanuit andere realiteiten gaan helpen. Zo komen meerdere bekendere personages aan bod, waaronder de Mandalorian. Deze zal samen met Baby Yoda gaan verschijnen. Ook zullen er meerdere nieuwe mechanics verschijnen, waaronder nieuwe weapons zoals de Dragon’s Breath shotgun. Mando zal zijn Amban sniper krijgen, evenals een verrekijker.

Het event dat alles ontketend heeft op 1 december om 22:00 plaatsgevonden. Dit was het Galactus evenement. Er waren 15 miljoen spelers aanwezig tijdens dit event. Dit liet ook vandaag het nieuwe Fortnite seizoen live gaan. Je kan dus nu spelen om weer nieuwe skins vrij te spelen in de Battle Pass.

Ga jij het nieuwe Fortnite Chapter 2 seizoen spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →