Background

Persona 5 Strikers in februari naar het Westen

Persona 5 Strikers

Het is eindelijk zo ver! Persona 5 Scramble, bekend als Persona 5 Strikers verschijnt begin volgend jaar ook in Europa en Amerika. Volledig met Engelstalige voice-acting.

Het nieuws lekt iets eerder uit dan bedoeld via trailers die iets eerder verschijnen dan gepland. In de beelden zien we bekende en nieuwe locaties. Nieuwe vijanden, nieuwe Shadows en alle Phantom Thieves waar we inmiddels al zo erg aan gehecht zijn geraakt. De trailer sluit af met een release datum in februari, 2021. De 23e om precies te zijn.

Atlus ziet blijkbaar ook in dat hun titels het erg goed doen op Steam. Zo presteerde Persona 4 Golden ver boven verwachting. Het resultaat mag er zijn, want Persona 5 Strikers verschijnt op Playstation 4, Nintendo Switch en Steam.

Eerder dit jaar verscheen Persona 5 Scramble al in Japan en sindsdien wachten fans ongeduldig op de westerse versie. Niet heel gek, want Persona doet het ontzettend goed in de gaming wereld. Persona 5 Royal staat bovenaan op Metacritic als best scorende game van 2020. Hier zijn wij het dan ook mee eens!

Persona 5 Royal is misschien dé beste videogame die we ooit hebben mogen spelen. Het is weliswaar een avontuur van meer dan 130 uur, maar deze zit volgeladen met zo ontzettend veel actie en emotie dat het bijna onvoorstelbaar is. Lees hier onze review terug!

Kijk jij uit naar Persona 5 Strikers? Bezoek de website van de game voor meer informatie en pre-orders. Op moment van schrijven is deze site nog niet online. Strikers verschijnt op 23 februari, 2021.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation