Background

Finale weekend voor de LCS Lock-in toernooi

LCS

Voorafgaand aan de spring split van de LCS, hebben ze in Noord Amerika sinds dit jaar een openingstoernooi. Het Lock-in toernooi wordt gespeeld over drie weken. De teams strijden hierom de titel Team to Beat in 2021 en een geldprijs van $150.000. Eigenlijk is het gewoon een toernooi om extra geld te verdienen en om als eerste te kunnen opscheppen hoe goed ze wel niet zijn. Maar het is wel een mooie gelegenheid om te zien hoe de nieuwe rosters in Noord Amerika met elkaar en tegen elkaar spelen.

In de LCS zijn er altijd een aantal teams to watch. Team Liquid, Cloud9, TSM zijn de drie teams die het de afgelopen jaren of goed deden of een grote fanbase hebben met verwachtingen. TSM heeft praktisch een nieuw team gemaakt  met onder andere SwordArt finalist van Worlds 2020. Daarnaast hebben ze Huni en PowerofEvil aan hun roster toegevoegd. Cloud9 heeft met Perkz een zeer talentvolle midlaner binnen gehaald. Team Liquid heeft zich versterkt met Alphari en Santorin om na een teleurstellend 2020 een nieuwe succes te boeken in 2021. Kleine roster wijzigingen voor twee van de drie teams, waarbij TSM eigenlijk de meeste aanpassingen heeft gedaan.

De LCS Lock-in toernooi begon moeizaam voor Cloud9 en TSM. De eerste games werden verloren terwijl Team Liquid wel won. Daarna kwam Cloud9 op gang en wonnen zij de drie games die erna kwamen. TSM won er twee en Team Liquid won er één en verloor er één. Daarna kwamen Team Liquid en TSM tegen over elkaar te staan. In een vrij spannende game was het Team Liquid die de game wist te winnen. In de kwart finales stond Cloud9 tegenover TSM. In de serie waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Cloud9 was echter in de beslissende game te sterk en won de serie. Ook Team Liquid wist te winnen in de kwart finale van FlyQuest. Komend weekend worden de halve finales en de finale gespeeld. Cloud9 speelt tegen 100 Thieves en Team Liquid neemt het op tegen Evil Geniuses.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation