Background

Biomutant heeft eindelijk een release datum

Biomutant

Het is lang stil gebleven omtrent Biomutant. We zagen de game al voor het eerst tijdens Gamescom 2017, maar het bleef lang stil na de eerste beelden. Gisteren maakte THQ Nordic de release datum bekend.

Biomutant lijkt een  open-world kung-fu soort game te worden waarin je in de huid van een schattig diertje kruipt om de post-apocalyptische wereld te ontdoen van vreemde en reusachtige wezens. Naast melee-combat zijn er ook ranged wapens zoals pistolen en geweren waar je gebruik van kunt maken. Vorig jaar in de zomer toonde THQ Nordic de laatste gameplay beelden.

Omdat het zo lang stil bleef omtrent deze game werd de vraag vaker gesteld of de game nog wel in productie was. Steeds maar weer bleven de ontwikkelaars van Biomutant ons gerust stellen: “De game is nog in ontwikkeling en komt uit wanneer het klaar is.”

Dat punt lijken ze bijna bereikt te hebben want de release datum is vastgesteld. Vanaf 25 mei, 2021 begint het Kung-fu verhaal van Biomutant op Playstation 4, Xbox One en PC. Er zijn nog geen details bekend gemaakt over een eventuele Playstation 5 en Xbox Series X versie.

Ga jij over enkele maanden aan de slag met deze open-world game?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation