Background

Halo Wars 2 krijgt vooralsnog geen vervolg

halo wars 2

Het einde voor Halo Wars 2 is gekomen, na 4 jaren vol updates kondigt Microsoft aan geen plannen te hebben om de game nog verder bij te gaan houden. Ook praten ze over een eventueel vervolg.

4 Jaar lang konden Halo Wars 2 fans genieten van een sci-fi strategiespel dat onder fans van zowel de franchise als het genre aardig geliefd was. Voor een RTS game werd Halo Wars 2 daarbuiten ook nog vrij lang bijgehouden door de ontwikkelaars. Maar, het lijkt er ook op dat er geen gevolg in petto is voor de franchise. 343 Industries heeft wel aangegeven dat ze de game blijven voorzien van support in het kader van bug fixes en dat de game nog lange tijd up & running zal blijven.

In de blogpost, werd ook duidelijk verteld dat de plannen voor een sequel er momenteel zelfs helemaal niet zijn. Ze zeggen nooit nooit, maar de tijd en resources zijn er momenteel niet. De focus ligt voor nu dan ook zeer zeker op het geruststellen van Halo fans, als het aan komt op het goed uitbrengen van Halo Infinite. De support voor Halo: The Master Chief Collection blijft vooralsnog gewoon door lopen. de ontwikkelaar laat weten dat hier nog een aantal updates voor gepland staan voor de nabije en verdere toekomst.

Speelde jij nog Halo Wars 2? Laat ons weten wat je van de keuze van 343 Industries vind, om de updates voor de game te stoppen. Dit kan hier beneden, of op onze Facebook pagina! Check ook onze Little Nightmares 2 review, de game was erg tof!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation