Background

De beste Borderlands game is nu weer te koop

Tales From the Borderlands

Na het sluiten van Telltale Games in 2018 verdwenen veel games van de ontwikkelaar uit de digitale schappen. Eén van die games was Tales from the Borderlands. De game is vanaf vandaag weer te koop.

Als je het mij vraagt de beste Borderlands game ooit gemaakt. Het bevat de charmes, tekenstijl en waanzinnigheid uit de populaire franchise, maar dan in een verhalende vorm. Geen shooter, maar een volledig verhaal van een paar uurtjes lang. Het is alsof je een film kijkt waarin je zelf een aantal (niets betekende) beslissingen moet maken.

Als je denkt aan Talltale Games dan komen de The Walking Dead games waarschijnlijk als eerst naar boven. Misschien wist je zelfs niet eens dat ze ook in samenwerking met 2K en Gearbox een Borderlands game hebben ontwikkeld. Naar mijn mening is dit veruit de beste Talltale game op dit moment en misschien zelfs de beste Borderlands game.

Tales from the Borderlands verscheen origineel in 5 verschillende episodes, maar als je de game vandaag de dag oppakt heb je in één keer het hele avontuur te pakken. De game speelt zich af tussen Borderlands 2 en 3. Je kruipt hier in de huid van Rhys, waar je nog een ambitieuze werknemer bent binnen Hyperion. Handsome Jack is je ultieme rolmodel, maar misschien draai je nog bij. Onderweg kom je nog meer verschillende bekende personages tegen waaronder Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Je doel is om een Vault Key te bemachtigen en wellicht heb je iemand gevonden die je er een wilt aanbieden. De deal gaat mis op alle manieren waarin het mis kan gaan in Borderlands. De rest van het avontuur is een chaotische, emotionele en lachwekkende rollercoaster.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation