19 april 2024

Pyra neemt deel aan het gevecht!

Pyra Joins the Fight!

Beiden Mythra en Pyra uit Xenoblade Chronicles 2 hebben de uitnodiging gekregen om mee te doen aan Super Smash Bros. Ultimate. Hebben ze deze uitnodiging geaccepteerd? Uiteraard!

Je kan wisselen tussen Mythra en Pyra en joint attacks uitvoeren. Nintendo begint de Nintendo Direct na anderhalf jaar met een ‘smashende’ opening door Xenoblade Chronicles 2 toe te voegen aan de game. Deze fighters zijn onderdeel van de tweede fighter pack voor Super Smash Bros. Ultimate. Ben jij klaar voor een ongebalanceerde periode in Smash? Wij wel! Bekijk de trailer hier beneden!

Laat ons weten wat jij van de nieuwe toevoegingen van Pyra en Mythra vind als zwaardvechters! Dit kan in de reacties hier beneden, zowel als op ons Facebook kanaal! Hier kan je ook andere Nintendo Direct nieuwtjes vinden, zodat je niet achter hoeft te lopen!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →