Background

Pyra neemt deel aan het gevecht!

Pyra Joins the Fight!

Beiden Mythra en Pyra uit Xenoblade Chronicles 2 hebben de uitnodiging gekregen om mee te doen aan Super Smash Bros. Ultimate. Hebben ze deze uitnodiging geaccepteerd? Uiteraard!

Je kan wisselen tussen Mythra en Pyra en joint attacks uitvoeren. Nintendo begint de Nintendo Direct na anderhalf jaar met een ‘smashende’ opening door Xenoblade Chronicles 2 toe te voegen aan de game. Deze fighters zijn onderdeel van de tweede fighter pack voor Super Smash Bros. Ultimate. Ben jij klaar voor een ongebalanceerde periode in Smash? Wij wel! Bekijk de trailer hier beneden!

Laat ons weten wat jij van de nieuwe toevoegingen van Pyra en Mythra vind als zwaardvechters! Dit kan in de reacties hier beneden, zowel als op ons Facebook kanaal! Hier kan je ook andere Nintendo Direct nieuwtjes vinden, zodat je niet achter hoeft te lopen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation