Background

Gran Turismo 7 uitgesteld naar 2022

Gran Turismo 7 screenshot

Gran Turismo 7, dé racegame voor Playstation 5 is uitgesteld naar 2022. Dit laat een woordvoerder van Sony weten in een interview met GQ Magazine. De reden voor het uitstellen van de game is Covid-gerelateerd.

Gran Turismo 7 werd bijna een jaar geleden voor het eerst getoond tijdens de Playstation 5 Showcase. Enkele gameplay fragmenten en schitterend beeldkwaliteit gaven ons al een voorproefje. De game zou in 2021 moeten verschijnen, kregen we te horen. Helaas gaat dat niet meer gebeuren.

Het komt natuurlijk niet als een verrassing. Door Covid worden heel veel games uitgesteld. Vorig jaar zagen we dit al, maar zeker ook dit jaar. Veel ontwikkelaars zijn fysiek gesloten en laten medewerkers vanuit thuis werken aan hun projecten. Dat brengt natuurlijk wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Hierdoor komt ook Gran Turismo 7 van Polyphony Digital iets achter te liggen. De game is namelijk uitgesteld naar 2022.

Ondertussen is Sony ook hard aan het werk om zoveel mogelijk Playstation 5 consoles op de markt te plaatsen. Eind december werden er in totaal al 4,5 miljoen Playstation 5 consoles verkocht. Dat zijn er meer dan in dezelfde tijd in 2013 met de Playstation 4. Er is dus een hoger aanbod, maar de vraag lijkt dit maal nóg hoger te zijn.

Een interessant perspectief wordt nog door Jim Ryan gedeeld over Playstation 5 spelers. De helft van alle Playstation 5 spelers op dit moment is nieuw op het Playstation Network. Ongeveer 25% van alle Playstation 5 spelers hebben hiervoor geen Playstation 4 gehad.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation