Background

Rainbox Six Siege Crimson Heist live op PC Test Server

Rainbox Siege Siege Crimson Heist

De update voor het eerste seizoen van Year 6 in Rainbow Six Siege gaat Crimson Heist heten. Deze voegt onder andere een nieuwe operator toe.  De test server voor deze update is vanaf nu te downloaden voor PC spelers!

De update voor de Crimson Heist Test Server zal ongeveer 6GB dragen als je deze via Steam download en 19GB via Uplay! Er zitten ook aardig wat bug fixes en quality of life veranderingen in de nieuwe update. Zo zijn er veel veranderingen gemaakt om de balans in Siege te onderhouden. Voor het balanceren van de operators is het volgende gedaan:

Operator Balancing

  • NØKK (Test Server Only)
  • While Nøkk’s HEL Presence Reduction is active, Nøkk won’t activate proximity-based gadgets.
  • Gadgets affected: Ela’s Grzmot Mine, Melusi’s Banshee, Kapkan’s Entry Denial Device, Proximity Alarms, and metal detectors.
  • Nøkk’s glitch effect will cancel the proximity immunity, resulting in the activation of any gadget in range.
  • The color of the HEL device on Nøkk’s hand will change colour when bypassing any proximity device.

Flores zal een nieuwe gadget introduceren waarbij hij een getimede explosie kan veroorzaken. Een gadget die Castle nog meer obsoleet maakt dan voorheen. In de video hier boven kan je zien wat deze Harry Potter-esque Operator in zijn mars heeft. Er zijn een boel problemen in de game gerepareerd in de nieuwe patch. Lees de volledige patch notes hier! Buiten dit alles krijgt de map Gonne-6 en Border reworks. De nieuwe operator is direct te krijgen door de Battle Pass aan te schaffen. Twee weken erna kan je deze kopen via R6 credits of met Renown.

Ga jij Operation Crimson Heist spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Dit bracht het vorige seizoen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation