6 februari 2023

Final Fantasy 7 Remake Intergrade aangekondigd voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy 7 Remake komt naar de Playstation 5 met een gloednieuwe hoofdstuk. In dit nieuwe hoofdstuk kruipen we in de huid van Yuffie. Heb je de Playstation 4 versie al van de game? Dan krijg je de Playstation 5 versie voor niks.

De State of Play van 25 februari sloot af met met een oude bekende. Final Fantasy 7 krijgt een nieuw hoofdstuk op Playstation 5. Spelers die de Playstation 4 versie al hebben mogen kosteloos upgraden naar de Playstation 5 versie. Het extra hoofdstuk van de game is echter niet gratis. Deze kunnen fans afzonderlijk aanschaffen nadat ze de Playstation 5 upgrade hebben geïnstalleerd.

“In the brand new episode featuring Yuffie, play as ninja Yuffie Kisaragi as she infiltrates the shadowy Shinra corporation to steal a powerful Materia and restore glory to her homeland. Play alongside new characters and enjoy an expanded gameplay experience featuring multiple new combat and gameplay additions.”

Er zijn een aantal kleine subtiele veranderingen doorgevoerd op de Playstation 5 versie van Final Fantsy 7 Remake. Het ziet er over het algemeen wat beter uit. De textures zijn scherper, de belichting is beter en er is een mooier mist effect. Je kunt kiezen uit twee speelmodes: Performance en Grafisch. In de Performance mode loopt de game op 60 FPS, althans dat is het doel.

Er is ook een photo-mode op de Playstation 5 versie en de game maakt gebruik van de supersnelle SSD waardoor er bijna geen laadtijden meer zijn. Bekijk onderstaande video voor de beelden en een demonstratie van de supersnelle laadtijden:

Final Fantasy 7 Remake Intergrade verschijnt wereldwijd op 10 juni 2021, alleen op Playstation 5. Duik jij vanaf 10 juni (opnieuw) Midgard on op Playstation 5?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →