Background

Kena Bridge of Spirits krijgt nieuwe trailer

kena bridge of spirits

Kena Bridge of Spirits is een nieuwe Playstation exclusive die elementen uit bekendere Sony titels lijkt te combineren met een soort Disney-achtige grafische stijl. De game zal 24 augustus 2021 verschijnen voor zowel de Playstation 4 en Playstation 5.

Kena Bridge of Spirits ziet er tot nog toe fantastisch uit, met een gedetailleerde wereld vol verschillende atmosferen. De game heeft een hoog fantasieniveau en een flinke rijkheid aan mooie graphics voor ons in petto. We moeten nog een half jaar wachten, maar de trailer hier beneden ziet er veelbelovend uit. Deze trailer werd zojuist getoond tijdens de State of Play van Sony. Je ziet elementen uit God of War, Uncharted en meer terugkomen in de getoonde gameplay. De cinematics en algehele atmosfeer pakte ons direct mee, kijk zelf!

De combat en gameplay features lijken tof te spelen, we zullen zien hoe de game uit gaat pakken in augustus! Het hoge fantasiegehalte is wat mij persoonlijk in ieder geval al flink benieuwd maakt naar deze nieuwe IP.

Alhoewel er verder nog niet heel veel bekend is over het plot van de game, ziet het er in ieder geval al veelbelovend uit. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation