Background

Mortal Shell komt naar Playstation 5 en Xbox Series X

Mortal Shell

Mortal Shell, de hardcore RPG in de vorm van een souls-like komt naar Playstation 5 en Xbox Series X. De game was al verkrijgbaar voor PC en de vorige generatie consoles.

De upgrade van de game bevat alles wat de originele versie ook heeft, maar is speelbaar in 60 FPS met 4K resolutie en heeft een ultra hoge texture kwaliteit. Spelers die de game al hebben voor Playstation 4 of Xbox One krijgen een gratis Next-Gen upgrade. Playstation 5 spelers hebben ook extra DualSense functionaliteiten.

Indien je de game gaat spelen op een Xbox Series S heb je maar 30 FPS, maar wel een resolutie tot 4K. De game verschijnt al op 4 maart voor de volgende generatie consoles. De Playstation 4, Xbox One en PC versie is al verkrijgbaar.

Mortal Shell wordt gezien als een Souls-like. Dit betekend eigenlijk dat de game wordt geprezen om haar uitdagende moeilijkheidsgraad. De game is moeilijk en heeft interessante mechanieken om jezelf te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Het is een unieke kijk op de genre waarin al veel ontwikkelaars hebben geprobeerd om mee te snoepen van het succes van de Souls-games. Mortal Shell voegt een eigen unieke smaak toe aan deze bekende formule.

Ga jij aan de slag met de game op Playstation 5 of Xbox Series X? Of heb je de game al gespeeld? Vertel ons vooral wat jij er van vond! Benieuwd naar onze Souls ervaringen? Lees hier het eerste, en hier het tweede deel van onze Souls avonturen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation