Background

Ontdek Atropos in Returnal

returnal ps5 atropos

De opkomende Playstation 5 titel Returnal krijgt een nieuwe trailer. In deze trailer staat Atropos als planeet in de spotlight. Hier zal een groot deel van de game zich namelijk af gaan spelen.

Vanavond om 23:00 is er een State of Play vanuit Sony op de planning gezet. Wij zullen deze voor jullie coveren. Hier zal hopelijk iets meer informatie vrij worden gegeven voor Returnal en de wereld van Atropos. Voor nu moeten we het even doen met deze trailer. Returnal werd vorig jaar onthuld en bracht veel mysterie over wat de game precies zal worden. Hier lijkt een steeds beter beeld van te komen. De game werd eerder uitgesteld voor een ruwe 6 weken. Hier zal de game hopelijk alleen maar beter door gaan worden!

Returnal zal goed samen gaan werken met de features van de nieuwe Dualsense controller en zal gretig gebruik gaan maken van de capaciteiten van de Playstation 5 zelf. De game zal gebruik maken van de haptic feedback en de speakertjes binnen de controller. Ook zullen de adaptive triggers een groot deel van de combat zijn op manieren die wij niet gaan verwachten. Sony omschrijft het plot als volgt:

Na een noodlanding op deze van vorm veranderende wereld moet Selene door het dorre landschap van een oude beschaving op zoek naar een manier om te ontsnappen. Ze is alleen, geïsoleerd en moet tot het uiterste vechten om te overleven. Keer op keer wordt ze verslagen en is ze gedwongen om haar reis opnieuw te beginnen nadat ze sterft.

Kijk jij uit naar Returnal? Wat vind jij van de Atropos first look in de trailer hier boven? Returnal verschijnt op 30 april 2021 voor de Playstation 5. Geef ons jouw mening in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation