30 mei 2024

‘Elden Ring onthulling uitgesteld vanwege recente leaks’

Elden Ring

Er stond een onthulling gepland voor Elden Ring gameplay in maart. Deze onthulling gaat hoogstwaarschijnlijk wat later plaatsvinden. En dit komt waarschijnlijk door de gelekte beelden, eerder deze maand.

Ooh Elden Ring. Jeff Grubb, een videogame journalist met betrouwbare bronnen doet verhaal over verwachte gebeurtenissen in maart. Hij update zijn kijkers met een vernieuwde lijst over wat er komen gaat. Voorheen kondigde hij een bepaalde gebeurtenis nog aan als ‘vóór het einde van maart’, maar heeft deze gebeurtenis onlangs van zijn kalender verwijderd.

Vanaf 10 minuten en 30 seconden doet hij kort verslag over waarom er waarschijnlijk geen Elden Ring meer getoond gaat worden in maart.

‘Vóór het einde van maart’ was de Elden Ring onthulling waar heel het internet al een klein beetje van heeft kunnen zien. De gelekte off-screen beelden tonen enkele gameplay beelden van de nieuwe From Software titel. Diezelfde trailer zou publiekelijk onthuld worden deze maand. Dit gaat waarschijnlijk niet meer door. Bandai Namco wilt eerst uitvogelen wat er precies mis is gegaan met de beelden en hoe ze eerder deze maand zijn uitgelekt.

Elden Ring laat volgens Jeff Grubb nu op zich wachten tot waarschijnlijk ergens in juni, tijdens de E3 periode. Laten we hopen dat we niet zo lang hoeven te wachten. Tijdens de Game Awards 2020 werd Elden Ring nog bekroond tot game waar het meest naar werd uitgekeken op dit moment.

Heb jij de gelekte beelden gezien van From Software’s Open World RPG? Wat vond je er van? Is dit graag wat je ziet van de ontwikkelaar? Een terugkeer naar de roots van de Souls games? Of had je liever een ander soort game gezien met een nieuw soort vechtsysteem zoals we hebben gezien in Bloodborne en Sekiro?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →