Background

Xbox Live doopt naam om naar Xbox Network

xbox Series X box art

Na bijna 20 jaar heeft Microsoft zich bedacht over de naamgeving van hun Xbox netwerk. Om verwarring met Xbox Live Gold te voorkomen, heet Xbox Live voortaan gewoon Xbox Network. Inhoudelijk veranderd er niets.

Je hebt het misschien al gezien in je Xbox Dashboard. Opeens staat er Xbox Network in plaats van Xbox Live. Geen zorgen, er is niets aan de hand. Er gebeurt ook niets met de dienst. Geen prijsverhoging, daling, gratis online play, of wat dan ook. Xbox Live gaat niet weg, maar heeft gewoon een nieuw naampje.

De reden voor deze verandering is een mogelijke verwarring tussen Xbox Live en Xbox Live Gold. Zoals je misschien weet is Xbox Live Gold een abonnement optie voor Xbox spelers. Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot de online wereld op je Xbox console. Je krijgt ook iedere maand gratis games die je kunt spelen zolang je een actief Xbox Live Gold abonnement hebt, onder de noemer ‘Games with Gold’. Ook hier veranderd niets.

Microsoft en Xbox verschijnen de laatste paar weken vaak in het nieuws. Microsoft kan deze console generatie een hoop goedmaken en daar is de club van Phil dan ook keihard mee bezig. De eerste stappen zijn al gezet halverwege de levensloop van de Xbox One, maar de Series X en Series S laten zien dat de speler daadwerkelijk het centrale punt is van het ecosysteem, en niet die all-in-one entertainment doos onder je TV. Phil begrijpt dit en daarom hebben we nu ontzettende goede deals zoals Game Pass.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation