Background

Borderlands 3: Director’s Cut onderweg naar de Switch?

Borderlands 3

Het lijkt er op dat Borderlands 3 binnenkort ook op Nintendo’s hybride console verschijnt. Onlangs is er een Pegi rating toegevoegd voor de Nintendo Switch versie van de game.

Pegi heeft Borderlands 3: Director’s Cut een stempel gegeven van een rode 18 op Nintendo Switch. Dit insinueert dat de First Person shooter van 2K Games en Gearbox binnenkort ook op Nintendo Switch uitkomt. De vraag is alleen: In welke vorm? Borderlands 3 is een game die niet heel naadloos speelt op de Playstation 4 en Xbox One. Geen stabiele framerate en een vreemde vertraging in de input. Hoe moet dit op de Switch dan gaan uitpakken? Wellicht wordt er gekozen voor een Cloud oplossing zoals bij Hitman en Control, maar dat moet nog maar blijken.

Wat is Pegi?

Pegi is de Europese instantie die videogames bestempeld met een leeftijd sticker. Als je ergens op een doosje 3, 7, 16 of 18 ziet staan dan is dat omdat Pegi beslist dat deze game bedoeld is voor publiek vanaf een bepaalde leeftijd. Meestal verschijnen deze stempels al online op hun eigen website nog vóór de game verschijnt. En soms nog vóór een game wordt aangekondigd. We zien dit vaker bij Aziatische instanties waar de ratings al weken vóór een aankondiging verschijnen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation