Background

Apex Legends Mobile eind deze maand al in Beta

Apex Legends Mobile

Apex Legends komt naar je smartphone. De gratis Battle Royale game van Respawn Entertainment is later deze maand al speelbaar in een regionale Beta test. Deze is nog niet speelbaar in Nederland.

Vorige maand bekeken we de Nintendo Switch versie al van Apex Legends. Helaas lukte het Panic Button niet om Apex helemaal lekker te laten verlopen op de hybride console van Nintendo. Hoe zit dat met Apex Legends Mobile?

In tegenstelling tot Apex Legends op Nintendo Switch is de mobiele versie volledig losstaand van de console versie. Het is dus een unieke versie die speciaal is ontwikkeld voor smartphone en tablet. Dit betekent ook dat er geen cross-play is tussen mobile en console.

Apex Legends Mobile Beta

Aan het einde van de maand begint de eerste regionale Beta test voor de mobiele versie van de game. Deze start nog niet voor ons, maar voorlopig alleen in India en de Filipijnen. Een paar duizend spelers zijn de gelukkigen die als eerst aan de slag mogen met de game. Verspreid over het jaar wordt de game uitgerold in meerdere regio’s en voor meer spelers.

Vanaf de release is de mobiele versie van de game volledig losstaand van de console en PC versie. Zo krijgt de mobiele versie zijn eigen Battle Pass, cosmetica, en vrij te spelen voorwerpen

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation