23 april 2024

Mihoyo over Genshin Impact op de PS5

genshin impact ps5 mihoyo

Genshin Impact zal op 28 april een PS5 upgrade krijgen, of ja, eerder een standalone PS5 variant. Deze zal een aantal verbeteringen moeten gaan zien, als we Mihoyo moeten geloven! Laten we er even dieper induiken!

Mihoyo, de Chinese studio achter de game, heeft al eerder aangegeven dat de game op native 4K resolutie zal lopen, met verbeterde textures en snellere laadtijden. Ook de performance moet erop vooruit gaan! Mihoyo geeft nu in een nieuwe blogpost aan, dat er features en systemen geïmplementeerd gaan worden om de game future proof te houden.

Er zal namelijk een soort grafische bibliotheek komen voor verbeterde visuals en een zelf ontworpen laadsysteem, die beter gebruik zal maken van de SSD van de Playstation 5. Mihoyo wilt de game blijven updaten, zowel visueel en technisch als qua gameplay elementen!

Ook de Dualsense zal een nieuw vriendje erbij krijgen met Genshin Impact. Mihoyo laat weten dat de controllervibraties een significante upgrade zullen krijgen. Ook hier zullen de ontwikkelaars blijven kijken naar meer mogelijkheden voor de toekomst. Qingyun Peak zal een make-over krijgen, speciaal voor PS5 spelers. Hoe dit eruit gaat zien is voor nu nog een verrassing! Ze hopen dat de fans er blij mee zullen zijn.

De PS5 versie voor Genshin Impact zal op 28 april verschijnen, dit is dezelfde dag als de Update 1.5 patch! Dus, PS5 spelers, zet je schrap voor een verbeterd avontuur en een mooie toekomst voor Genshin Impact. Heb jij er zin in? Laat het ons weten op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →