Background

Maak kennis met Rivet in Ratchet and Clank: Rift Apart

Rivet Ratchet and Clank

De vrouwelijke Lombax in Ratchet and Clank: Rift Apart heet Rivet. De naam van de mysterieuze Lombax is eindelijk onthuld in een nieuwe gameplay trailer. Gameplay? Betekent dit dat ze speelbaar is? Ja!

Ratchet and Clank: Rift Apart introduceerde ons al in eerder getoonde beelden aan een vrouwelijke Lombax. We wisten alleen nog niet hoe ze heette, of wat haar rol zou zijn de game. Daar hebben we nu een iets beter beeld bij. Ze kan namelijk net zo hard kont schoppen als Ratchet. In de gloednieuwe gameplay trailer zien we blauwgekleurde Lombax al eventjes in actie:

https://youtu.be/9p_gg9UW9k4

Het ziet er naar uit dat Ratchet en Clank weer opgesplitst zijn nadat ze de door een portaal van de kwade Nefarious stappen. Clank ontmoet een vrouwelijke Lombax: Rivet. In de getoonde beelden zien we haar in actie. Met een ander arsenaal dan Ratchet krijgen we nieuwe manieren om de gevaren in een onbekende dimensie te overwinnen.

Vanaf 11 juni is Ratchet and Clank: Rift Apart exclusief verkrijgbaar voor de Playstation 5. Waar het naar uit zien gaan we het verhaal vanuit meerdere perspectieven bekijken en spelen. Enerzijds van Ratchet, die op zoek is naar Clank. En anderzijds vanuit de ogen van Rivet, die samen met Clank op zoek is naar Ratchet. Samen zullen ze Nefarious weer een lesje moeten leren.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation