Background

Dit doet de PS5 update 21.01-03.10.00

ps5 playstation 5 21.01-03.10.00

De Playstation 5, alhoewel schaars, krijgt verschillende updates om het systeem te verbeteren. De nieuwe update, 21.01-03.10.00, verbeterd een aantal elementen! Lees hier wat er precies veranderd.

In de patch notes kan je precies zien wat er veranderd is in alle patches tot dusver. De vorige update stelde de PS5 beschikbaar voor USB storage vanuit externe harde schijven. Je kan PS5 games dus verplaatsen van je console naar je externe HDD. Ook waren er veranderingen in het party systeem en voegde Sony een zoom functie toe in de toegankelijkheidsinstellingen. Update 21.01-03.10.00 is een patch die vrij kort door de bocht gaat. De patch notes hebben namelijk maar 1 regel:

Version: 21.01-03.10.00

This system software update improves system performance.

https://www.youtube.com/watch?v=9p_gg9UW9k4

Het is de tweede patch die in april naar buiten werd gebracht. Wat er precies veranderd, joost mag het weten! Sony heeft nog veel voor ons in petto, zo zal morgen een Ratchet & Clank: Rift Apart State of Play verschijnen, met meer gameplay en een kleine tech demo die laat zien wat de game ons zal bieden op technische grond.

Heb jij al een Playstation 5? Laat ons dan zeer zeker weten hoe het apparaat je bevalt! Wij op de redactie zijn in ieder geval nog blij met de performance van de PS5 en kijken uit naar meer technische hoogstandjes vanuit Sony, waaronder de nieuwe Ratchet & Clank!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation