Background

Gratis Playstation Plus games voor mei 2021

Battlefield V Playstation Plus

De gratis Playstation Plus titels voor mei 2021 zijn vanaf morgen te downloaden. Het zijn er wederom drie. Heb je de games van vorige maand nog niet in de wacht gesleept? Doe dat dan nog even snel!

Het wordt een mooie maand. Met maar liefst 3 Playstation Plus games ga je je in ieder geval niet vervelen. Zelfs niet als je besluit om de vele nieuwe releases van deze maand volledig te negeren. In mei zien we een handjevol nieuwe games verschijnen. Waaronder Resident Evil 8, de Mass Effect trilogie, Biomutant en Shin Megami Tensei 3. Maar indien je geen zin hebt om die hard verdiende centjes uit te geven, zijn er in ieder geval drie titels waar je je mee mag vermaken als Playstation Plus abonnee.

Vanaf 4 mei mag je aan de slag met:

  • Wreckfest (alleen voor Playstation 5 spelers)
  • Battlefield V
  • Stranded Deep

Wil je nog even aan de slag in de tweede wereldoorlog voordat EA en DICE de next-gen Battlefield ervaring voor het einde van het jaar aankondigen? Of ga je je survivalskills op de proef stellen in Stranded Deep? Overleef op een eiland, verzamel spullen, bouw een huisje en ga op ontdekking uit. Verzamel nog meer spullen en wie weet heb je genoeg knutselmateriaal om een voertuig te bouwen waar je mee kan ontsnappen. Als je haaien en geweren niet ziet zitten, en je één van de 5 mensen in Nederland bent met een Playstation 5: Beuk dan al die andere 4 mensen tegen de vangrail in Wreckfest!

De gratis Playstation Plus games voor april 2021 zijn vanaf morgen niet meer gratis toe te voegen aan je digitale verzameling. Doe dit nog snel even! De gratis games voor april waren:

  • Oddworld: Soulstorm
  • Days Gone
  • Zombie Army 4: Dead War

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation