Background

Microsoft pakt Game Pass loophole aan

xbox game pass

Sinds EA Play zich gevoegd heeft bij Xbox Game Pass Ultimate, is het mogelijk om de service goedkoper te krijgen. Microsoft heeft vannacht deze loophole weten te sluiten!

EA Play werd dit jaar geïntroduceerd voor Game Pass Ultimate abonnees. Gamers kwamen er toen achter dat er een loophole bestond, waar je een jaar lang EA Play kon krijgen voor 30 Euro en daarmee 4 maanden Game Pass Ultimate. Met deze loophole konden spelers de helft besparen op Game Pass Ultimate. Microsoft pakt dit probleem nu eindelijk aan.

Xbox Game Pass Ultimate members can redeem EA Play codes for the Xbox console, but they will automatically convert and extend their Game Pass Ultimate subscription. One month of EA Play will extend an Game Pass Ultimate subscription by 10 days, and a one-year EA Play code will extend an Game Pass Ultimate subscription by 2 months.

Game Pass May 2021

Er zijn nog meer mogelijkheden om Game Pass Ultimate goedkoper te krijgen, de vraag of Microsoft deze ook gaat sluiten ligt nog op tafel. Normaliter betaal je in ieder geval zo’n 180 Euro per jaar voor Game Pass Ultimate. Veel mensen noemen het de ‘beste deal in gaming’, wat denk jij? Game Pass Ultimate houdt inmiddels honderden oude en nieuwere games voor je vast. De service gaat zelfs zo ver, dat Microsoft vorig jaar aankondigde dat iedere nieuwe Xbox Exclusive titel vanaf dag 1 naar de service zal komen. Middels zien we games als Fable via de Cloud of Dragon Quest Builders 2 op PC.

Gebruikte jij de EA Play loophole? Laat het ons weten in de reacties op Facebook of hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation