Background

Horizon Forbidden West gameplay wordt donderdag getoond

Horizon Forbidden West

Er is een nieuwe State of Play op komst, en wel eentje met niets minder dan: Horizon Forbidden West. Nog vóór het E3 seizoen van start gaat, opent Sony de zomer alvast met de eerste Playstation 5 gameplay beelden voor Horizon.

Donderdag 27 mei om 23:00 Nederlandse tijd moet je klaar zitten voor een 20 minuut durende State of Play met maar liefst 14 minuten aan Horizon Forbidden West gameplay. Dit is de eerste keer dat Sony de game in actie laat zien. Dezelfde dag om 18:00 begint de speciale pre-show al met een uniek in elkaar gezette countdown. Je kan de uitzending live volgen via Twitch. Of via Youtube.

This reveal has been a true team effort and we’re very excited to show you what we have in store. Whether you’ve been with us and Aloy since Horizon Zero Dawn or are only just getting to know this incredible world, we want to share this huge milestone with you and cannot wait to see your favorite moments and reactions.

Horizon Forbidden West werd vorig jaar onthuld voor de Playstation 4 en Playstation 5. De beelden die getoond gaan worden tijdens State of Play zijn opgenomen op een Playstation 5. Het vervolg op Aloy’s avontuur zou dit jaar nog moeten verschijnen. Gaan we een release datum ontvangen tijdens de gameplay onthulling?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation