2 maart 2024

Horizon Forbidden West gameplay wordt donderdag getoond

Horizon Forbidden West

Er is een nieuwe State of Play op komst, en wel eentje met niets minder dan: Horizon Forbidden West. Nog vóór het E3 seizoen van start gaat, opent Sony de zomer alvast met de eerste Playstation 5 gameplay beelden voor Horizon.

Donderdag 27 mei om 23:00 Nederlandse tijd moet je klaar zitten voor een 20 minuut durende State of Play met maar liefst 14 minuten aan Horizon Forbidden West gameplay. Dit is de eerste keer dat Sony de game in actie laat zien. Dezelfde dag om 18:00 begint de speciale pre-show al met een uniek in elkaar gezette countdown. Je kan de uitzending live volgen via Twitch. Of via Youtube.

This reveal has been a true team effort and we’re very excited to show you what we have in store. Whether you’ve been with us and Aloy since Horizon Zero Dawn or are only just getting to know this incredible world, we want to share this huge milestone with you and cannot wait to see your favorite moments and reactions.

Horizon Forbidden West werd vorig jaar onthuld voor de Playstation 4 en Playstation 5. De beelden die getoond gaan worden tijdens State of Play zijn opgenomen op een Playstation 5. Het vervolg op Aloy’s avontuur zou dit jaar nog moeten verschijnen. Gaan we een release datum ontvangen tijdens de gameplay onthulling?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →