Background

Among Us kipnugget verkocht voor bijna 100.000 dollar

Een Mc Donalds kipnugget in de vorm van een Among Us crewmate is via eBay verkocht voor bijna 100.000 Amerikaanse Dollars. Tot hedenochtend konden mensen nog bieden op het inmiddels niet meer smakelijke stukje kip.

De kipnugget was afkomstig uit een BTS maaltijd. Verkoper Polizna uit de Verenigde Staten besloot om de kipnugget online aan te bieden. Met ruim 184 geïnteresseerde kopers is het bieden gesloten en is de kipnugget verkocht voor maar liefst 99.997,00 Amerikaanse Dollars. Hopelijk smaakt ie nog.

Among Us kipnugget

Vind jij de kipnugget lijken op een Among Us Crewmate? Of gaat het hier om een imposter? Een beetje sus is het wel, niet?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation