Background

Tiny Tina’s Wonderlands aangekondigd

Tiny Tina's Wonderlands

Fans van Borderlands kunnen genieten van een game geïnspireerd op de franchise. Tiny Tina’s Wonderlands is een standalone game die bepaalde elementen van Borderlands overneemt, maar toch een volledig eigen avontuur moet gaan bieden.

Tiny Tina kennen we allemaal wel van Borderlands. Gearbox wilt dat jij in deze game de Dragon Lord gaat verslaan. De trailer hier beneden is een korte teaser en zal begin 2022 verschijnen. We krijgen deze zomer meer informatie over de game, dus stay tuned! Voor nu; bekijk de trailer hier beneden.

Hoe de game precies zal spelen is nog onbekend, wel zal het een variant op het looter-shooter genre gaan worden. We zullen dus tot de zomer moeten wachten op meer informatie. Kijk jij uit naar deze niet spin-off van Borderlands? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation