Background

Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september 2021

Rainbow Six Extraction

De nieuwe Rainbow Six titel verschijnt na deze zomer al. Vanaf 16 september ga je aan de slag met Rainbow Six Extraction, een volledige versie van de Outbreak DLC die tijdelijk speelbaar was in Rainbow Six Siege.

Ubisoft opent de Ubisoft Forward presentatie met een GCI trailer voor Rainbow Six Extraction. We krijgen te maken met hoge kwaliteit modellen van de bekende operators en zien enkele designs voor de aliens waar we het tegen op moeten nemen. Bekijk de trailer hier beneden.

Uiteraard hebben we niet veel aan een CGI trailer. Gelukkig beseft Ubisoft zich dit ook en daarom krijgen we ook een uitgebreide gameplay trailer waar we de operators en aliens in actie zien. We zien gloednieuwe locaties, die niet eerder zijn voorgekomen in Rainbow Six Siege. We zien ook nieuwe gadgets, of alternatieve versies van bekende gadgets.

Ubisoft introduceert een aantal verschillende aliens in de video. Iedere alien is uniek. Daarom vereisen ze ook stuk voor stuk een andere tactiek om zo snel mogelijk met ze af te rekenen.

Rainbow Six Extraction is vanaf 16 september verkrijgbaar. Het is een standalone game, het is dus geen onderdeel van Rainbow Six Siege, zoals de Outbreak DLC was. De game verschijnt voor Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation