Background

Battlefield 2042 Gameplay Trailer

Battlefield 2042

Battlefield 2042 verschijnt 22 oktober al voor de huidige en vorige generatie. Vandaag tonen EA en DICE de eerste gameplay beelden tijdens de Microsoft en Xbox showcase.

All out Warfare in Battlefield 2042. Op Playstation 5, Xbox Series X|S en PC speel je met 128 spelers tegelijk in 7 grote maps. Spelers op Xbox One en Playstation 4 spelen op kleinere versies van deze maps met 64 spelers. In de nieuwe Battlefield gooit DICE het class-systeem op de schop. Je kiest nu voor een specialist met een unieke vaardigheid.

Aangezien de maps gigantisch zijn en je binnen enkele seconden van close quarter combat naar een groot open veld kan gaan kan je in Battlefield 2042 overal attachments wisselen. In de getoonde gameplay beelden zien we dat een soldaat in de lift het vizier en de barrel van zijn aanvalsgeweer aanpast. Hij heeft 3 reserve aanpassingen per categorie op zak.

Battlefield 2042 komt zonder traditionele singleplayer mode. De game is alleen speelbaar in drie verschillende multiplayer standen. De traditionele modes zoals Breakthrough en Conquest zitten in één van deze standen. Van Hazard Mode weten we nog niks. De andere multiplayer stand wordt pas tijdens EA Play in juli bekend gemaakt.

Bekijk hier de eerste onthullingstrailer.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation