Background

Starfield verschijnt in november 2022, maar niet op Playstation 5

Starfield

Starfield is exclusief in ontwikkeling voor Xbox Series X|S en Windows PC. De game staat gepland voor release eind 2022, maar verschijnt dus niet op de next-gen console van Sony.

Microsoft maakt een duidelijk statement met de opening van hun showcase tijdens E3 2021. Starfield Verschijnt exclusief voor Xbox Series X en Xbox Series S en Windows PC. De game is vanaf dag één speelbaar via Game Pass. De voorlopige releasedatum is nog even van ons verwijderd. 11 november 2022 moet de game verschijnen. Precies 11 jaar na The Elder Scrolls V: Skyrim.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van Bethesda dat de studio zelf een nieuwe IP aan het ontwikkelen is sinds de jarenlange successen van The Elder Scrolls en Fallout. De game verschijnt niet op de vorige generatie consoles en wordt ontwikkeld in de gloednieuwe Creation Engine 2.

Microsoft begint de vruchten te plukken uit de overname van Bethesda. Al maanden wordt er gegist wat er precies gaat gebeuren met toekomstige Bethesda titels. Nu is het duidelijk wat de plannen zijn. Starfield is in ieder geval niet onderweg naar Sony’s console.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation