Background

State of Play keert aanstaande donderdag teug

Deathloop state of play

Playsation’s State of Play keert terug aanstaande donderdagavond om 23:00. We krijgen onder andere een diepere blik op Bethesda’s Deathloop en updates over aanstaande indies en third-party titels.

Bethesda is met Microsoft in bed gedoken en dit betekent dat we waarschijnlijk geen nieuwe Bethesda games meer zien op Playstation 5. Tijdens E3 bevestigde Microsoft en Bethesda dat Starfield exclusief verschijnt op Windows en Xbox. Toch komen er nog twee Bethesda titels naar Playstation. Deathloop en GhostWire Tokyo zijn wee tijdelijk exclusieve Playstation 5 titels die in de nabije toekomst nog aan verschijnen. De afspraken rondom deze titels werden gemaakt vóór de overname van Bethesda door Microsoft.

Eén van die nieuwe titels, Deathloop, staat aanstaande donderdag even in de schijnwerpers. Sony plaatst om 23:00 een State of Play aflevering van ongeveer een half uur lang. Naast een brede kijk op Deathloop krijgen we onder andere meer updates over aanstaande indies en titels van partner ontwikkelaars.

Tijdens de State of Play van donderdag 8 juli hoeven we in ieder geval geen God of War, Horizon Forbidden West of Playstation VR 2 te verwachten. Playstation laat weten dat we dit nog niet hoeven te verwachten deze week, maar dat ze later in de zomer meer updates hebben.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation