21 april 2024

Cold War seizoen 4 Reloaded patch notes onthullen killstreak

cod cold war reloaded

Call of Duty: Black Ops Cold War’s vierde seizoen ‘Reloaded’ krijgt een boel patch notes. De patch zal morgen verschijnen en een boel nieuwe features brengen, evenals een oude bekende killstreak die terugkeert naar de game.

Reloaded brengt een boel content naar zowel de Zombies als Multiplayer game modi voor Cold War. Dit vierde seizoen wordt dus weer een grote! 

Multiplayer

In de Cold War multiplayer zal Capture the Flag terugkeren, samen met Black Ops 2’s Rush Paintball map en een nieuwe Cranked Moshpit mode. Deze playlist zal de nieuwe Cranked TDM en Cranked Kill Confirmed meenemen. Hierin moet je vijanden elimineren om ‘Cranked’ te worden. Zo krijg je buffs en meer! De Nuke killstreak maakt een terugkeer. Dit maal zal de killstreak niet de ronde eindigen, maar alle levende spelers laten exploderen. Modi als Gunfight en de Party Games zullen deze killstreak niet gebruiken.

Zombies

De zombies mode zal versterkt worden door de nieuwe Mauer der Toten map. Voor de rest zal deze mode vooral een aantal veranderingen zien in de wapens. Zo zijn health caps veranderd en is er een Pack-a-Punched buff voor melee wapens. Er zal ook een Mule Kick Perk verschijnen, die het volgende brengt:

  • Base ability: Carry a third primary weapon.
  • Skill Tier I: Crafted Equipment grants an additional Equipment if able.
  • Skill Tier II: All enemies have a small chance to drop ammo.
  • Skill Tier III: Stowed weapons slowly refill ammo from stock.
  • Skill Tier IV: 25% chance to keep non-retrievable Equipment when used.
  • Skill Tier V: Third primary weapon is recovered when repurchasing Mule Kick.

Verder kunnen Cold War spelers tussen 16-19 juli dubbele exp verkrijgen door de game online te spelen! Kijk jij al uit naar het Reloaded seizoen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →