23 maart 2023

Netflix 209 miljoen abonnees, kondigt best bekeken aan

the witcher netflix

Netflix blijft maar groeien en groeien en zit momenteel op 209 miljoen abonnees wereldwijd. De service is sinds begin 2021 met 1,5 miljoen abonnees gegroeid. Ook kondigt de service de meest bekeken series/ films aan van het tweede kwartaal (2021).

Netflix kreeg in 2020 de meeste nieuwe abonnees erbij, dit heeft natuurlijk ook te maken met de pandemie, die toen nog op een piek stond. De groei van dit jaar is dus aanzienlijk minder, maar de service groeit nog steeds het hardst tegenover de concurrentie als Amazon Prime. De service voegt ook steeds meer series en films toe van alle genres. Ook ziet Netflix steeds meer Anime films en series verschijnen. Buiten dat groeit het arsenaal aan Netflix Original series en films ook nog steeds significant. Bekijk hier beneden het meest bekeken entertainment van het vorige kwartaal:

 1. Army of the Dead (75 million households)
 2. Fatherhood (74 million)
 3. Sweet Tooth (60 million)
 4. Shadow and Bone (55 million)
 5. Lupin Part Two (54 million)
 6. The Mitchells vs. The Machines (53 million)
 7. Elite Season 4 (37 million)
 8. Who Killed Sara? Season 2 (34 million)
 9. The Circle (29 million)
 10. The Sons of Sam (19 million)
 11. Too Hot To Handle (14 million)

Netflix blijft niet alleen groeien in films en series, maar kondigde kort geleden ook aan dat ze werken aan videogames en meer! Alles valt onder jouw abonnement, dus ook de games die eraan gaan komen! Series die dit jaar nog goed zullen lopen zijn onder andere The Witcher seizoen 2 en de hopelijke nieuwe seizoenen van Ozark, Peaky Blinders, Stranger Things en Sex Education.

Kijk jij al uit naar alle nieuwe series? En waarom ben jij wel of juist niet geabonneerd op Netflix? Wat is jouw favoriete streamingdienst? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →