Background

Netflix 209 miljoen abonnees, kondigt best bekeken aan

the witcher netflix

Netflix blijft maar groeien en groeien en zit momenteel op 209 miljoen abonnees wereldwijd. De service is sinds begin 2021 met 1,5 miljoen abonnees gegroeid. Ook kondigt de service de meest bekeken series/ films aan van het tweede kwartaal (2021).

Netflix kreeg in 2020 de meeste nieuwe abonnees erbij, dit heeft natuurlijk ook te maken met de pandemie, die toen nog op een piek stond. De groei van dit jaar is dus aanzienlijk minder, maar de service groeit nog steeds het hardst tegenover de concurrentie als Amazon Prime. De service voegt ook steeds meer series en films toe van alle genres. Ook ziet Netflix steeds meer Anime films en series verschijnen. Buiten dat groeit het arsenaal aan Netflix Original series en films ook nog steeds significant. Bekijk hier beneden het meest bekeken entertainment van het vorige kwartaal:

 1. Army of the Dead (75 million households)
 2. Fatherhood (74 million)
 3. Sweet Tooth (60 million)
 4. Shadow and Bone (55 million)
 5. Lupin Part Two (54 million)
 6. The Mitchells vs. The Machines (53 million)
 7. Elite Season 4 (37 million)
 8. Who Killed Sara? Season 2 (34 million)
 9. The Circle (29 million)
 10. The Sons of Sam (19 million)
 11. Too Hot To Handle (14 million)

Netflix blijft niet alleen groeien in films en series, maar kondigde kort geleden ook aan dat ze werken aan videogames en meer! Alles valt onder jouw abonnement, dus ook de games die eraan gaan komen! Series die dit jaar nog goed zullen lopen zijn onder andere The Witcher seizoen 2 en de hopelijke nieuwe seizoenen van Ozark, Peaky Blinders, Stranger Things en Sex Education.

Kijk jij al uit naar alle nieuwe series? En waarom ben jij wel of juist niet geabonneerd op Netflix? Wat is jouw favoriete streamingdienst? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation