Background

Pokémon Unite is vanaf nu gratis speelbaar op Nintendo Switch

Pokémon Unite

De gratis Pokémon MOBA is vanaf vandaag gratis speelbaar op Nintendo Switch. De mobiele versie staat gepland voor een release in september. Zoals bij de meeste gratis spellen zijn er in-game aankopen mogelijk.

Pokémon Unite is de gratis MOBA binnen de populaire franchise. Vanaf vandaag mogen spelers aan de slag met de game op Nintendo Switch. Als je de game binnen de lanceringsperiode uitprobeert krijg je in ieder geval een gratis Pokémon om toe te voegen aan je rooster.  Vorige maand legde we al uit hoe de game ongeveer in zijn werk gaat. Vergeten, of nog even teruglezen wat voor game het precies is? Klik dan hier! Om de release te vieren is er ook een nieuwe trailer online verschenen.

In september verschijnt de game ook voor smartphone en tablets. Cross-Play tussen mobiele apparaten en de Nintendo Switch staat op de planning, maar is een zekerheid voor release. Als je je aanmeld met een Nintendo account of met een Trainer account kan je ook op elk apparaat verder spelen met je eigen account.

Spelers kunnen gratis aan de slag met de game, maar in-game aankopen zijn mogelijk. Er is bijvoorbeeld een gevechtspas, maar ook een premium gevechtspas voor nog meer beloningen. Deze komen vooral voor in ruilmiddelen en Pokémon met outfits.

Ga jij er mee aan de slag?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation