Background

Venom: Let There Be Carnage verschijnt eerder

Venom Carnage Movie

Het tweede deel van Venom, Let There be Carnage, zou eigenlijk verschoven zijn naar 15 oktober. Deze wordt echter teruggeschoven naar 1 oktober!

Venom tegen Carnage werd verschoven vanwege de hoge Covid cijfers in Amerika. Fans dachten eerder dat de film nog verder verschoven zou gaan worden, dus wellicht een toffe verrassing om te zien dat hij juist naar voren geschoven wordt. De allereerste datum was 24 september, dus de uiteindelijk vertraging is een stuk korter dan verwacht en duurt dus maar een week.

Marvel’s  Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft al bewezen een goede box office neer te kunnen zetten, wat laat zien dat bioscopen nog zeker niet overbodig zijn na een pandemie. In dezelfde maand verschijnt nog No Time to Die, Halloween Kills en The Last Duel.

Venom: Let There Be Carnage verschijnt dus op 1 oktober 2021 in de meeste bioscopen. We zien wederom een Tom Hardy die Eddie Brock speelt. Hij is deels overgenomen door een alien onder de naam Venom. De schurk, Cletus Kasady/ Carnage, zal gespeeld worden door Woody Harrelson. Ook kijken we uit naar Morbius, deze zal verschijnen in 2022. Hier zien we Jared Leto als Dr Michael Morbius. Fans van het Spider-Man universum zullen dus blij zijn de komende tijd!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation