Background

Halo Infinite toont gruwelijke campaign gameplay beelden

Halo Infinite

Halo Infinite ziet er gruwelijk uit! Het heeft meer dan een jaar op zich moeten laten wachten, maar eindelijk is het zover. Vanaf 8 december mogen we aan de slag met een next-gen Halo.

De oorspronkelijke onthulling verliep niet zonder veel kritiek, maar het lijkt alsof het extra jaartje ontzettend veel heeft goedgemaakt. De reeds getoonde beelden van de campaign schitteren. “Welcome to the new era of Halo”

Zo luidt de afsluiting van de trailer. En dat is niet heel erg gek als we alles wat we zojuist hebben gezien even verwerken. Het is de eerste Halo game met een redelijk open wereld waar de Master Chief op zijn eigen houtje door heen banjert. Met een zeker doel voor ogen land je op Zeta Halo, een gebroken ring. Tijdens de beelden zien we dat de Master Chief enorm veel vrijheid heeft in zijn doen en laten. Door de wereld heen zijn verschillende doelen en locaties om te ontdekken. Er zijn verschillende landingspaden om voertuigen op te roepen en opnieuw een breed arsenaal aan wapens en gadgets om de vijand te slim af te zijn.

In Halo Infinite zien we bekenden, maar ook nieuwe gevaren. Gelukkig hebben we zelf ook wat nieuwe speeltjes, zoals de grijphaak. Niet alleen kunnen we ons hiermee verticaal en horizontaal sneller verplaatsen, we kunnen er ook voorwerpen mee oprapen, of onszelf op een vijand af lanceren.

343 Industries pakt het verhaal direct op waar het met Halo 5 is gestopt. 117 is op zoek naar een AI die hem kan helpen met het zoeken naar niemand minder dan een andere AI, Cortana. Waar is ze en wat is er precies gebeurd? Het antwoord houdt zich ergens schuil op Zeta Halo, terwijl de Banished de Spartan voortdurend opjaagt.

Ga jij later dit jaar nog aan de slag met de nieuwe Halo?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation