Background

Toch geen NFT in Stalker 2

Stalker 2

Het internet is luid en duidelijk. Ze willen geen NFT-troep in hun videogames. Ubisoft geeft nog geen gehoor aan het kritiek, maar de ontwikkelaar van Stalker 2 luistert uiteindelijk toch naar de fans.

De ontwikkelaars van Stalker 2 maakten onlangs bekend dat ze NFT zouden gaan aanbieden in hun spel. De fans waren het niet eens met deze beslissing en kwamen massaal in opstand. De ontwikkelaar probeerde nogmaals duidelijk te maken waarom ze NFT in hun spel wilde aanbieden en verdedigde hun voormalige beslissing. Het duurde niet lang voordat ze deze beslissing terug draaide.

Zo zie je maar dat genoeg protest uiteindelijk wel voor verandering kan zorgen. We hebben dit dan ook meermaals gezien. Onder andere PlayStation krabbelde terug op de manier waarop zij PS5 upgrades aanbieden voor spelers die de PS4 versie kopen omdat ze nóg geen PlayStation 5 kunnen kopen. Een nog groter voorbeeld is de radicale wijze waarop Battlefront 2 zijn voortgangssysteem heeft aangepast na ontzettend veel kritiek van de spelers.

De grootste aankomende vijand op het gebied van videogames lijkt nu in de vorm van NFT te komen. Wie is de volgende ontwikkelaar/uitgever die het gaat proberen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation