Background

Crysis 4 officieel aangekondigd

crysis crytek part 3
Crytek plaatste vandaag een teaser voor de nieuwe Crysis game. Het is al even geleden sinds de laatste Crysis verscheen. Niet zo lang geleden verschenen er remasters voor PC en consoles, waaronder ook de Switch.

De Tweet laat een video zien met allemaal bekend uitziende elementen uit de Crysis games en eindigt met een grote ‘4’ aan het einde van de teaser. Er was een eerdere Tweet gelekt en die is vervangen met de Tweet die je hier beneden kan zien. In de oude Tweet stond het volgende: ”The ‘Crysis 4’ project is confirmed, opening a new nano battlefield!”.

Crysis verscheen in 2007 met veel rep en roer. De eerste titel uit de trilogie verscheen als een heus fenomeen op de markt. De game was zijn tijd vooruit. Vooral op grafisch gebied. Het spel wekte de meme “But can it run Crysis?” tot leven. Zelfs de meest krachtige PC’s uit die tijd hadden moeite met het afspelen van Crysis op de hoogste grafische instellingen. Met de console remasters wilde Crytek opnieuw geschiedenis schrijven. De remaster kon namelijk gespeeld worden met Raytracing op de PlayStation 4. Helaas pakte dit niet vlekkeloos uit. Sindsdien heeft Crytek verschillende updates en patches uitgerold om de verschillende remasters te verbeteren. Laten we hopen dat  Crysis 4 net als het eerste deel opnieuw een regelrechte hit wordt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation