Background

Gran Turismo 7 State of Play op woensdag

Gran Turismo 7

Aanstaande woensdag om 23:00 is het racen geblazen! Althans. We mogen er naar kijken. PlayStation zend een gloednieuwe State of Play aflevering uit die helemaal in het teken staat van de aanstaande Gran Turismo 7 game.

Sony kondigt de speciale State of Play aflevering aan via Social Media en de PlayStation Blog. Veel informatie staat er niet in. We weten in ieder geval dat de aflevering iets langer dan een half uurtje gaat duren. De aflevering zoomt in op de modes en features van de game.

Polyphony Digital en Sony streven altijd naar een zo realistisch mogelijke racing simulator met Gran Turismo. Het is de eerste genummerde titel na Gran Turismo 6, die verscheen op de PlayStation 3. Gran Turismo Sport had even de tijd nodig om goed in de smaak te vallen bij de fans op PlayStation 4. Gaat Gran Turismo 7 wederom voor de rechtstreekse hit?

Ga jij woensdagavond klaar zitten om samen met je racestuur een preview te krijgen van Gran Turismo 7? De game verschijnt alweer op 4 maart 2022 voor zowel de PlayStation 4 als PlayStation 5.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation