Background

Sony lekt The Last of Us: Part 1 uren voor Summer Game Fest

TLOU Remake

Er gingen al veel geruchten rond dat er een remake van The Last of Us aan zou komen, zoals je gister kon lezen zou deze game in september uit moeten komen. Dit lijkt nu bevestigd door niemand minder dan de officiële PlayStation website.

De remake van The Last of Us krijgt de subtitel Part 1 en wordt een PlayStation 5 exclusive. De game is al te bestellen op de PlayStation Direct website en wordt gereleased op 2 September 2022. Verassend is dit wel aangezien er al werd gehint dat deze game tijden de Summer Game Fest (die later vandaag plaatsvind) aangekondigd zou worden. Iemand binnen PlayStation heeft dus een grote fout gemaakt.

PlayStation lekt zelf de remake uren voor de officiële aankondiging
PlayStation lekt zelf de remake uren voor de officiële aankondiging

De game krijgt een speciale Firefly Edition die exclusief via de website van PlayStation verkrijgbaar is. Deze versie zal de originele game bevatten met de Left Behind DLC chapter (deze zit ook in de normale editie). Verder krijg je met de special edition een limited editie SteelBook case en The Last of Us: American Dreams #1 tot #4 comic series met nieuwe cover arts, alsook een aantal unlocks die je vroeg in de game al vrij speelt. De website geeft enkele details over de vernieuwingen die de remake zal bevatten. Waaronder een complete overhaul van de gameplay, controls en een reeks aan accessibility opties. De game is een trouwe remake van het origineel en zal verbeterde exploratie en combat bevatten. De remake komt ook naar de PC, een releasedatum voor deze versie is nog niet bekend.

Cover art - The Last of Us: Part 1
Cover art – The Last of Us: Part 1
Cover art - The Last of Us: Part 1 Firefly Edition
Cover art – The Last of Us: Part 1 Firefly Edition

 

 

The Last of Us: Part 1 Remake ScreenshotThe Last of Us: Part 1 Remake Screenshot

The Last of Us: Part 1 Remake ScreenshotThe Last of Us: Part 1 Remake Screenshot

The Last of Us: Part 1 Remake ScreenshotThe Last of Us: Part 1 Remake Screenshot

The Last of Us: Part 1 Remake ScreenshotThe Last of Us: Part 1 Remake Screenshot

De game werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Sony Service Group VASG en werd later overgenomen door Naughty Dog.

Ben jij al enthousiast over een The Last of Us remake, of vind je het veel te vroeg voor een remake? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation