Background

Eerste Modern Warfare II gameplay getoond

Summer Game Fest trapt het zomerseizoen met twee benen open met Calysto Protocol gameplay en nog veel meer! Maar, er komt ook een nieuwe Call of Duty aan. Modern Warfare II (ja, we know) is een vervolg op de laatste Modern Warfare. Dus, niet te verwarren met de oude Modern Warfare!

Tijdens het Summer Game Fest werd er door een level in Modern Warfare II heen gespeeld met oude bekende characters. Wat direct opvalt is dat het er grafisch aardig goed uit ziet. Het lijkt erop dat Call of Duty toch wat meer naar het grafische aspect gaat. Vanag het moment dat het eerste wapen wordt getrokken, zie je direct dat het een Call of Duty is. Het is wel fijn om wederom een boots-on-the-ground Call of Duty te hebben, die lijken bij de fans ook wel de voorkeur te hebben.

In het level gaan ze via een platform naar boven in alle rust en stealth, om vervolgens als Michael Bay medewerkers het halve platform op te blazen door op olietanks te schieten. Yep, dit is Call of Duty! De voice-acting lijkt meer dan prima, zoals te verwachten. Nadat het plaform ‘clear’ is, springen de operatives op een boot, om vervolgens een actie sequence in te gaan waar de set piece groter wordt. Containers schuiven alle kanten uit, overal is water en regen en het is aardig chaotisch.

Modern Warfare 2

De game zal vol met nieuwe personages zitten, maar ook oude bekenden als Price, Soap en Ghost terughalen. De gameplay ziet er al met al echt goed uit, bekijk de video hier beneden!

 

Call of Duty: Modern Warfare II verschijnt op 28 oktober 2022! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation