Background

Azië potentiële setting(s) van Assassin’s Creed: Infinity

Assassin's Creed Rising Sun

De geruchtenmolen blijft draaien als het gaat om Assassin’s Creed en welke settings de serie zal bezoeken

Assassin’s Creed viert dit jaar in September zijn 15de verjaardag waar Ubisoft meer bekend zal gaan maken over de toekomst van de franchise. In de tussentijd is er een hoop aan geruchten en leaks die revue passeren. Nog geen week geleden was er een “leak” dat vermelde dat we naar het Azteekse tijdperk zouden gaan, dit nieuws werd binnen no-time al neer gehaald door Jason Schreier (Bloomberg). De geruchtenmolen blijft echter draaien aangezien Ethan Gach van Kotaku een eerste tip van de sluier licht. Assassin’s Creed Infinity de live-service variant van de franchise die over een paar jaar zal lanceren zal meerdere settings bevatten. Ubisoft is hard aan het werk om deze settings te realiseren waaronder zo blijkt een Aziatische setting die wordt ontwikkeld onder de codenaam: Assassin’s Creed: Red.

Dit nieuws werd gecorrigeerd door Jason Schreier na dat Kotaku vermelden dat dit een aparte titel zou worden. Dit is niet de eerste keer dat de Aziatische setting wordt gehint aangezien Jeff Grub (VentureBeat) eerder al heeft bekend gemaakt dat hij van 2 bronnen heeft vernomen dat dit een van de settings van Infinity gaat worden.

Assassin’s Creed has remained one of the few big bright spots for the company, and Kotaku understands that in addition to the live-service project Assassin’s Creed Infinity, Ubisoft is also still planning another new open-world Assassin’s Creed game called Project Red (Update: 2:10 p.m. ET, 7/21/22: Bloomberg’s Jason Schreier reports Red is actually part of Infinity, rather than a separate game). According to two sources familiar with its development, it will be set in Asia. VentureBeat’s Jeff Grubb previously reported that the game might be set in Japan, and while Kotaku can’t yet confirm that, sources said that setting, in addition to being long requested by fans, has long been discussed internally.

– Ethan Gach (Kotaku)

Er wordt al vanaf Assassin’s Creed 1 gevraagd om een Aziatische setting binnen de franchise en het lijkt dat Ubisoft eindelijk luistert. Wellicht de meest aangevraagde setting, hebben ze lang bewaard en het schijnt dat ze deze klapper gaan gebruiken om Infinity zoveel mogelijk in trek te maken bij gebruikers. Zowel Ubisoft Montreal (Assassin’s Creed: Origins en Valhalla) en Ubisoft Quebec (Assassin’s Creed: Odyssey) werken aan Infinity. Quebec heeft de leiding gekregen over Assassin’s Creed: Infinity.

Assassin's Creed: Rising Sun Fan Concept
Assassin’s Creed: Rising Sun Fan Concept door Finn Hill

Hoop jij ook al jaren op een Aziatische setting binnen de Assassin’s Creed Franchise? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation