Background

Tombs of Amascut Raid volgende week naar Old School RuneScape

Tombs of Amascut

De meest uitdagende Raid tot nu toe is vanaf volgende week, 24 augustus 2022, speelbaar in Old School RuneScape. De beloning voor ogen zijn onder andere de nieuwste Best-In-Slot armours, wapens en accessoires.

De Tombs of Amascut is een direct vervolg op de Beneath Cursed Sands-quest. In de Raid moeten spelers samenwerken om Amascut te stoppen voordat hij zijn ascension tot Godhood voltooid. De Raid bestaat uit vier verschillende gebieden die spelers in willekeurige volgorde kunnen voltooien. De vier gebieden kennen vervolgens verschillende combat-uitdagingen en puzzels die spelers moeten oplossen.

De Tombs of Amascut introduceert het nieuwe Invocation Systeem in Old School RuneScape. Met dit systeem bepalen spelers zelf tot op zekere hoogte de moeilijkheidsgraad van de Raid. Spelers kunnen bepaalde modifiers uit- en aan zetten. De modifiers versterken of verzwakken bepaalde elementen in de Raid. Uiteraard geldt dat je met een moeilijkere set-up veel meer kans maakt op zeldzame en zeer krachtige loot.

De nieuwste Best-In-Slot beloningen zijn onder andere:

  • Shadow of Tumeken: Een krachtige two-handed staff;
  • Masori Armour: Ranged gear met 3 kledingstukken;
  • Elidini’s Ward: Een schild die Magic Strength verhoogd;
  • Lightbeaer: Een ring die Special Attack vernieuwd;
  • Osmunten’s Fang: Een dodelijk one-handed.

Ga jij aan de slag met de nieuwe uitdagingen in Old School RuneScape, of ben je nog hard aan het werk om je resterende Double XP uren op te maken in RuneScape? Benieuwd naar meer info over de nieuwste Raid? Check hier de wiki-pagina met onder andere informatie over de verschillende bosses en meer.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation